Direct naar

Nieuws

Opstarten spreekuren

Voorzichtig zijn de spreekuren van de huisarts en de praktijkondersteuners weer opgestart. Op dit moment kunnen wij maximaal de helft van onze normale spreekuurcapaciteit inzetten, maar neem altijd contact op als u klachten hebt. Na telefonisch contact bepaald de assistente of u teruggebeld wordt door de dokter of dat er een afspraak op het spreekuur wordt gemaakt. Heel handig is onze app, waarmee u veilig een E-consult kunt doen.

Bloedprikken

Vanaf heden is het bloedprikken uitsluitend op afspraak. U kunt hiervoor de praktijk bellen en bij de assistente een afspraak maken.

Het verzoek aan u is om op de afgesproken tijd te komen, zodat wij niet teveel mensen tegelijk in de wachtkamer hebben.

Trombosedienst

Vanaf 2 juni 2020 is de prikpost voor de trombosedienst weer geopend. Net als voor het gewone bloedprikken, hiervoor bij de assistente een afspraak maken.

In het geval dat u zowel bloed moet prikken én trombose moet prikken, dit graag aangeven bij de assistente wanneer u de afspraak maakt. Er zal dan meer tijd gereserveerd moeten worden.

Praktijkbezoek

Kom niet naar de praktijk, maar neem altijd eerst telefonisch contact met ons op. De praktijk is alleen geopend voor patiënten met urgente klachten op afspraak.

Lees meer

 

Patiëntenportaal

Nieuw

Vanaf heden is het voor onze patienten mogelijk om gebruik te maken van het patiëntenportaal.

Wat is het patiëntenportaal?

Het patiëntenportaal maakt het mogelijk om online afspraken te maken met de huisarts, recepten te herhalen en e-consulten met de huisarts aan te maken.

Hoe meld ik als patiënt mij aan?

U kunt zich op de website aanmelden met uw gegevens. Nadat u bent aangemeld krijgt de praktijk een bericht en zullen wij de mogelijkheid voor het maken van afspraken open zetten. U dient nog wel bij de praktijk een keer te bevestigen dat u zich aangemeld heeft en met welk email adres, dit zullen wij dan controleren en dan pas kunnen wij ook voor u de mogelijkheden voor het herhalen van recepten en het gebruik maken van de e-consulten activeren.

Waar moet ik zijn?

Om u aan te melden ga naar: www.huisartsenpraktijkdieleman.uwartsonline.nl en volg de instructie op de website.

Contactgegevens

Adres

Heldringsweg 1
7351 BE Hoenderloo

Contact

T: 055 - 378 12 80
F: 055 - 378 18 06
E: info@huisartsenpraktijkdieleman.nl

Openingstijden

Werkdagen:
08:00 - 17:00

Kaart en route

Privacyverklaring