Direct naar

Nieuws

Update Covid-19 vaccinatie

Voorlopig verschuiven wij alle al gemaakte afspraken door naar over twee weken. U kunt dan op dezelfde tijd en dag van de week bij ons terecht. Uiteraard kunt u de afspraak wijzigen, liefst via de APP, mocht het niet uitkomen. Wij houden de berichtgeving verder in de gaten.

De gewijzigde afspraken zijn zichtbaar in de app. Ook als u niet via het patiëntenportaal een afspraak hebt gemaakt, is de afspraak daar zichtbaar en te wijzigen.

NOS Artikel

Covid-19 vaccinatie

Ook wij gaan in de praktijk van start! Vanaf vandaag vallen de uitnodigingen voor de vaccinatie tegen covid-19 in de bus bij al onze patiënten geboren in 1956 en 1957.

Ook mensen met een zeer ernstig overgewicht worden opgeroepen. Dit betreft iedereen met een BMI van boven de 40, u kunt deze uitrekenen via deze link.

Mocht u geen uitnodiging ontvangen deze week en wel in deze doelgroepen vallen, neem dan even contact op met de praktijk.

Op dit moment weten we nog niet wanneer we de volgende groep mensen mogen uitnodigen, wij hopen uiteraard zo snel mogelijk!

In ons patiëntenportaal kunnen alleen mensen met een uitnodiging in de vaccinatie agenda een afspraak maken.

 

Corona

Lees meer

 

Patiëntenportaal

Nieuw

Vanaf heden is het voor onze patienten mogelijk om gebruik te maken van het patiëntenportaal.

Wat is het patiëntenportaal?

Het patiëntenportaal maakt het mogelijk om online afspraken te maken met de huisarts, recepten te herhalen en e-consulten met de huisarts aan te maken.

Hoe meld ik als patiënt mij aan?

U kunt zich op de website aanmelden met uw gegevens. Nadat u bent aangemeld krijgt de praktijk een bericht en zullen wij de mogelijkheid voor het maken van afspraken open zetten. U dient nog wel bij de praktijk een keer te bevestigen dat u zich aangemeld heeft en met welk email adres, dit zullen wij dan controleren en dan pas kunnen wij ook voor u de mogelijkheden voor het herhalen van recepten en het gebruik maken van de e-consulten activeren.

Waar moet ik zijn?

Om u aan te melden ga naar: www.huisartsenpraktijkdieleman.uwartsonline.nl en volg de instructie op de website.

Contactgegevens

Adres

Heldringsweg 1
7351 BE Hoenderloo

Contact

T: 055 - 378 12 80
F: 055 - 378 18 06
E: info@huisartsenpraktijkdieleman.nl

Openingstijden

Werkdagen:
08:00 - 17:00

Kaart en route

Privacyverklaring