Direct naar

Nieuws

Griepvaccinatie en pneumokokkenvaccinatie
Op 2 november zal de jaarlijkse griepvaccinatie plaatsvinden. Naast de griepvaccinatie zal er op dezelfde dag ook de vaccinatie voor de pneumokokken zijn. Wanneer u een uitnodiging hebt ontvangen, kunt u tussen 08.00 en 15.00 uur terecht in de praktijk.

Het vriendelijke verzoek aan iedereen die hiervoor naar de praktijk komt is om rekening te houden met de 1,5 meter afstand.

Indien u voor andere zaken op deze dag bij de praktijk zou moeten zijn, verzoeken wij u vriendelijk om hiervoor vooraf telefonisch contact te hebben met de praktijk.

Corona

Lees meer

 

Patiëntenportaal

Nieuw

Vanaf heden is het voor onze patienten mogelijk om gebruik te maken van het patiëntenportaal.

Wat is het patiëntenportaal?

Het patiëntenportaal maakt het mogelijk om online afspraken te maken met de huisarts, recepten te herhalen en e-consulten met de huisarts aan te maken.

Hoe meld ik als patiënt mij aan?

U kunt zich op de website aanmelden met uw gegevens. Nadat u bent aangemeld krijgt de praktijk een bericht en zullen wij de mogelijkheid voor het maken van afspraken open zetten. U dient nog wel bij de praktijk een keer te bevestigen dat u zich aangemeld heeft en met welk email adres, dit zullen wij dan controleren en dan pas kunnen wij ook voor u de mogelijkheden voor het herhalen van recepten en het gebruik maken van de e-consulten activeren.

Waar moet ik zijn?

Om u aan te melden ga naar: www.huisartsenpraktijkdieleman.uwartsonline.nl en volg de instructie op de website.

Contactgegevens

Adres

Heldringsweg 1
7351 BE Hoenderloo

Contact

T: 055 - 378 12 80
F: 055 - 378 18 06
E: info@huisartsenpraktijkdieleman.nl

Openingstijden

Werkdagen:
08:00 - 17:00

Kaart en route

Privacyverklaring