Bloedprikken – Huisartsenpraktijk Dieleman Hoenderloo – Hoenderloo

Welkom bij Huisartsenpraktijk Dieleman Hoenderloo

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Dieleman te Hoenderloo. Via deze website willen wij u zoveel mogelijk informatie geven over de praktijk. Wij hopen dat we u hiermee van dienst kunnen zijn.

Vanwege de ligging van Hoenderloo proberen wij zoveel mogelijk andere aanbieders van eerstelijns zorg een plaats te geven in ons pand, om zo de zorg in Hoenderloo zo beschikbaar mogelijk te maken. Kijk hiervoor onder Overige zorgverleners op de site.

 

Huisartsenpraktijk Dieleman Hoenderloo
Heldringsweg 1 7351 BE Hoenderloo

Bloedprikken

In de praktijk is er twee maal per week de mogelijkheid om bloed te laten prikken, op dinsdag- en vrijdagochtend. U kunt terecht voor aanvragen van de huisarts of specialist. Let op of u voor het prikken nuchter moet zijn of een urine mee moet nemen. U kunt dit eventueel navragen bij de assistente.

Voor het prikken voor de trombosedienst kunt u ook afspraken maken bij de praktijk. In de regel vind dit plaats op dinsdagochtend. Mocht u een extra controle nodig hebben, kunt u hiervoor de assistente bellen voor een andere afspraak.

Het bloedprikken vindt uitsluitend plaats op afspraak, u kunt hiervoor de praktijk bellen om dit in te plannen. Dit geldt ook voor de trombosedienst.