Direct naar

Nieuws

 

Bloedprikken

In de praktijk is er twee maal per week de mogelijkheid om bloed te laten prikken, op dinsdag- en vrijdagochtend. U kunt terecht voor aanvragen van de huisarts of specialist. Let op of u voor het prikken nuchter moet zijn of een urine mee moet nemen. U kunt dit eventueel navragen bij de assistente.

Voor het prikken voor de trombosedienst kunt u ook afspraken maken bij de praktijk. In de regel vind dit plaats op dinsdagochtend. Mocht u een extra controle nodig hebben, kunt u hiervoor de assistente bellen voor een andere afspraak.

Het bloedprikken vindt uitsluitend plaats op afspraak, u kunt hiervoor de praktijk bellen om dit in te plannen. Dit geldt ook voor de trombosedienst.

Contactgegevens

Adres

Heldringsweg 1
7351 BE Hoenderloo

Contact

T: 055 - 378 12 80
F: 055 - 378 18 06
E: info@huisartsenpraktijkdieleman.nl

Openingstijden

Werkdagen:
08:00 - 17:00

Kaart en route

Privacyverklaring

HuisartsPlus

HuisartsPlus ondersteunt ons met hun producten en diensten in de dagelijkse bedrijfsvoering. HuisartsPlus is door Lloyd’s Register gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001:2015.

Wij Huisarstenpraktijk Dieleman zijn aangesloten bij de Multi-site en zijn daarmee gecertificeerd volgens kwaliteitsnormen van HuisartsPlus.