Direct naar

Nieuws

Corona

Kom niet naar de praktijk, maar neem altijd eerst telefonisch contact met ons op. De praktijk is alleen geopend voor patiënten met urgente klachten op afspraak.

Lees meer

 

Bloedprikken

In de praktijk is er twee maal per week de mogelijkheid om bloed te laten prikken, op dinsdag- en vrijdagochtend. U kunt terecht voor aanvragen van de huisarts of specialist. Let op of u voor het prikken nuchter moet zijn of een urine mee moet nemen. U kunt dit eventueel navragen bij de assistente.

Voor het prikken voor de trombosedienst kunt u ook afspraken maken bij de praktijk. In de regel vind dit plaats op dinsdagochtend. Mocht u een extra controle nodig hebben, kunt u hiervoor de assistente bellen voor een andere afspraak.

Het bloedprikken vindt uitsluitend plaats op afspraak, u kunt hiervoor de praktijk bellen om dit in te plannen. Dit geldt ook voor de trombosedienst.

Contactgegevens

Adres

Heldringsweg 1
7351 BE Hoenderloo

Contact

T: 055 - 378 12 80
F: 055 - 378 18 06
E: info@huisartsenpraktijkdieleman.nl

Openingstijden

Werkdagen:
08:00 - 17:00

Kaart en route

Privacyverklaring

HuisartsPlus

HuisartsPlus ondersteunt ons met hun producten en diensten in de dagelijkse bedrijfsvoering. HuisartsPlus is door Lloyd’s Register gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001:2015.

Wij Huisarstenpraktijk Dieleman zijn aangesloten bij de Multi-site en zijn daarmee gecertificeerd volgens kwaliteitsnormen van HuisartsPlus.