Direct naar

Nieuws

Griepvaccinatie en pneumokokkenvaccinatie
Op 2 november zal de jaarlijkse griepvaccinatie plaatsvinden. Naast de griepvaccinatie zal er op dezelfde dag ook de vaccinatie voor de pneumokokken zijn. Wanneer u een uitnodiging hebt ontvangen, kunt u tussen 08.00 en 15.00 uur terecht in de praktijk.

Het vriendelijke verzoek aan iedereen die hiervoor naar de praktijk komt is om rekening te houden met de 1,5 meter afstand.

Indien u voor andere zaken op deze dag bij de praktijk zou moeten zijn, verzoeken wij u vriendelijk om hiervoor vooraf telefonisch contact te hebben met de praktijk.

Corona

Lees meer

 

Bloedprikken

In de praktijk is er twee maal per week de mogelijkheid om bloed te laten prikken, op dinsdag- en vrijdagochtend. U kunt terecht voor aanvragen van de huisarts of specialist. Let op of u voor het prikken nuchter moet zijn of een urine mee moet nemen. U kunt dit eventueel navragen bij de assistente.

Voor het prikken voor de trombosedienst kunt u ook afspraken maken bij de praktijk. In de regel vind dit plaats op dinsdagochtend. Mocht u een extra controle nodig hebben, kunt u hiervoor de assistente bellen voor een andere afspraak.

Het bloedprikken vindt uitsluitend plaats op afspraak, u kunt hiervoor de praktijk bellen om dit in te plannen. Dit geldt ook voor de trombosedienst.

Contactgegevens

Adres

Heldringsweg 1
7351 BE Hoenderloo

Contact

T: 055 - 378 12 80
F: 055 - 378 18 06
E: info@huisartsenpraktijkdieleman.nl

Openingstijden

Werkdagen:
08:00 - 17:00

Kaart en route

Privacyverklaring