Martine Dieleman – Janson – Huisartsenpraktijk Dieleman Hoenderloo – Hoenderloo

Welkom bij Huisartsenpraktijk Dieleman Hoenderloo

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Dieleman te Hoenderloo. Via deze website willen wij u zoveel mogelijk informatie geven over de praktijk. Wij hopen dat we u hiermee van dienst kunnen zijn.

Vanwege de ligging van Hoenderloo proberen wij zoveel mogelijk andere aanbieders van eerstelijns zorg een plaats te geven in ons pand, om zo de zorg in Hoenderloo zo beschikbaar mogelijk te maken. Kijk hiervoor onder Overige zorgverleners op de site.

 

Huisartsenpraktijk Dieleman Hoenderloo
Heldringsweg 1 7351 BE Hoenderloo

Martine Dieleman – Janson

Dokters- en apothekersassistente en praktijkondersteuner.

Na de start in de praktijk in 2008 heb ik de opleidingen voor dokters- en apothekersassistente gevolgd om binnen de praktijk echt volwaardig mee te kunnen werken. Later is daar ook de opleiding voor praktijkondersteuner aan toegevoegd.

De administratie van een praktijk beslaat een groot deel van mijn werk, maar het bloedprikken, spreekuur en dus het verlenen van zorg maakt het geheel tot een hele leuke en afwisselende baan.

Naast het werk in de praktijk houd ik me bezig met hulp aan andere apotheekhoudende praktijken en de ontwikkeling van software en ICT voor de apotheekhoudende huisarts.

Terug naar overzicht